Четвер, 28.03.2024, 11:43Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Лютий » 14 » Способи заощадити на готелі.
14:43
Способи заощадити на готелі.



Хто ніколи не хитрував на відпочинку або у діловій поїздці? Напевно, таких мало.


Хто ніколи не хитрував на відпочинку або у діловій поїздці? Напевно, таких мало.

Цікаве дослідження, проведене нещодавно в одній з систем інтернет-бронювання готелів, виявило, на які прийоми готові піти туристи заради власної вигоди. Більше 2000 мандрівників з Європи та Росії відповіли на це питання.

Вхід молодятами - це поширений спосіб отримання знижок і подарунків від готелю. Найбільше до цієї хитрості вдавалися росіяни (11%) і іспанці (10%). В основному, цей хід приносив туристам пляшку шампанського та фрукти в подарунок від готелю, і лише небагатьом - підвищення категорії номера. Як зізналися деякі з російських туристів, в готелі їм не запропонували жодних додаткових послуг понад вже оплачених. Туристи зі Швеції взагалі не вдавалися до такого способу отримати зайві подарунки.

Подорожувати під чужим ім'ям - ще одна хитрість, часто використовувана мандрівниками. У цьому відношенні досягли успіху Росіяни (10.8%), норвежці (7%) та шведи (9,5%). При цьому багато наших співвітчизників реєструвалися у готелі під прізвищем Президента країни - Медведєв. Найбільш популярними, крім прізвища президента, були прізвища Смирнов, Кузнєцов і, як не дивно, Сміт. У загальній масі туристи - представляючись чужим ім'ям, роблять це, тому не хочуть бути захопленими зненацька на "місці злочину». Близько 7% росіян і датчан, а також 5% шведів зізналися, що прибули в готель з тим, з ким не повинні були бути.

Щоб пам'ятати про подорож - найпростіший спосіб, це забрати з готелю на пам'ять халат, тапочки, шампунь або рушник. І тут Росія опинилася на першому місці. Практично кожен другий росіянин і близько третини норвежців і шведів упаковували у валізу що-небудь з готелю «на пам'ять».

На сьогоднішній день, серед опитаних, 30% російських туристів вважають відпочинок і без того дорогим задоволенням і не жалкують про обман.

Алкоголь під час відпустки вживають всі! Більше за все російських туристів в готелях тягне до міні-бару - практично половина росіян намагалися так чи інакше уникнути оплати напоїв. Однак, як показало дослідження, це риса не тільки російського національного характеру. Від 40 до 70% європейських туристів з радістю промовчать, якщо на ресепшн при виселенні їм не виставлять рахунок за користування міні-баром та іншими послугами. Виняток становлять італійці та французи, 14 і 11% яких можуть зламати що-небудь в номері і заявити, що «все так і було».


Переглядів: 2098 | Додав: Serhii | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |