Середа, 13.12.2017, 02:32Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Салат з гусячим м'ясом шинкою і овочами

Склад: 

20 г буряка, 25 г свіжої капусти, 1 яблуко, 10 г майонезу, 20 г шинки і 85 г філе смаженого гусака. 1 огірок, 1 помідор, 1 / 4 яйця, зелень петрушки, 0,1 г лимонної кислоти і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Очищену варений буряк, білокачанну капусту і яблуко наріжте соломкою. Капусту перетріть з сіллю, відіжміть, змішайте з яблуком, буряком і заправте майонезом і лимонною кислотою.

2. Салат прикрасьте шматочками шинки, гусячого м'яса, яйця, огірка, помідора і зеленню петрушки.









Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 275 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |