Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Салат з гусячим м'ясом шинкою і овочами
Склад:
20 г буряка, 25 г свіжої капусти, 1 яблуко, 10 г майонезу, 20 г шинки і 85 г філе смаженого гусака. 1 огірок, 1 помідор, 1 / 4 яйця, зелень петрушки, 0,1 г лимонної кислоти і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Очищену варений буряк, білокачанну капусту і яблуко наріжте соломкою. Капусту перетріть з сіллю, відіжміть, змішайте з яблуком, буряком і заправте майонезом і лимонною кислотою.
2. Салат прикрасьте шматочками шинки, гусячого м'яса, яйця, огірка, помідора і зеленню петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 551
| Рейтинг: 0.0/0
|
|