Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Юшка з квасолею та салом
Склад:
1 склянка консервованої квасолі, 1 цибулина, 2 помідори, 50 г копченого сала з прожилками м'яса, 50 г копченої ковбаси і 2 бульби картоплі, 1-2 ст. ложки соняшникової олії, 4 склянки води, зелень кропу і петрушки, червоний мелений перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Сало наріжте соломкою, покладіть в каструлю, залийте рослинним маслом і тушкуйте на сковороді протягом 5 хвилин.
2. Дрібно наріжте цибулю, помідори, картоплю, додайте до сала, закрийте кришкою, долийте води і тушкуйте на середньому вогні ще 3-5 хвилин. Потім покладіть в каструлю квасолю, нарізану кубиками ковбасу, влийте воду, посоліть, поперчіть, закрийте кришкою і варіть на середньому вогні до готовності.
3. Перед подачею до столу юшку охолодіть, розлийте по тарілках і в кожну додайте дрібно нарізану зелень петрушки та кропу.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 863
| Рейтинг: 0.0/0
|
|