Четвер, 28.03.2024, 21:56Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Sałatka wiosenna

. Sałatka Hoca - to tylko nazwy niektórych wiosna, rośliny ogrodowe, ale tak można nazwać wiele potraw na pogranichchi (jak powiedziałby sztuki) gatunków i stylów.
Jak tutaj:
Umochennuyu osiem lub dziewięć godzina dwukolorowy fasola gotować soli. Cool. Gotowane jajka koła Kornai. A teraz trochę słuchaj uważnie: to wszystko wlać olej od smażenia ryb (z krakersami). Czy można sobie wyobrazić? Więc gdzieś w pobliżu jest dodawany do ryb! A wszystko to można wzmocnić zgnieciony czosnek, zielony groszek, cytryny i Zelenin.
Lub:
Gotowane smażone soczewica zielona okładka Tsibulko i, co najważniejsze, pietruszki i bazylii lub Pasternak. Raz w Galicji soczewicy są szeroko stosowane. Teraz jest to prawie egzotyczny. Ale można zastąpić go z płytką kvasolkoy. Można dodać do leczenia, pokrayany pomidorów. Tych badaczy, a nie dodać pomidory smażone cukinie (lub cukinii). W Wiedniu i Pradze, że rola restauracji wykonać smażone awokado.
Ale co nie jest sałatka?
300 gramów, pokrojone w plasterki pieczarki, pół filiżanki gotowanego ryżu. Dodaj sól i pieprz. Pisanie trochę majonezu. Żywność można bez końca do nakładania wszelkiego rodzaju pszenicy jarej.
Існує innym stylu sałatki, bardzo wiele znanych nie tylko w Galicji.
Smaruje dno naczynia z majonezem. Następnie układ ... nakrayanimi oddzielnie gotowane klopsiki. Może być również gotowane na każdym rodzaju podłoża plasterki wołowiny kotlety. Więc dodać do filiżanki słomy rozdrobnione gotowane marchew, buraki gotowane następnie starty. Sól i smaruje koncentrat pomidorowy (lub ketchup gotowości), i ponownie, majonez i Zelenin ...
Wiosna - to przede wszystkim coś nowego, legenkoe i zielonym. Let's Lepiężnik czekać i pokrzywy, a tam - i quinoa, i szpinakiem ...
Młodych pokrzyw, który przełamał dopiero w zeszłym roku na liście, zbierać jak zbieranie płatków róży lub najdroższe herbaty. Ta lekcja jest bardzo wzruszający i warto, aby nie zepsuć nastrój wiosny, nosić gumowe rękawice. Splash uświadomiły pokrzywy wrzącą wodą i wycisnąć z niego wodę delikatnie z zielonej masy. Sechem drobno. Jest to podstawą do następnego utworu. Classic - jajko na twardo i małej zielonej cebuli. Trochę soli. Niektórzy ludzie dodać orzechy.
Możliwe warianty: miesza się z przynęty, i, dodając żółtka jaj, vyzharit jak hamburgery (klopsiki lub kotlety). Następnie, kruszą, można dodać śmietanę lub majonez. Ale bardzo niewiele, aby nie zipsuti delikatny smak. Ramy te mogą być stosowane jako jedna z warstw z "płaszcz", że to uzyskać ciekawe ciemne. Zamiast maniaków może tartego tartej.
Około tej samej technologii, z młodym szpinaku lub szczawiu.
Pierwsze zielone pędy Lepiężnik stosowane w sałatkowe, tylko świeże, dobrze umyte i drobno posiekane. Do smaku można dodać trochę octu. Korzystnie, winorośli, nawet jeśli jabłko. Jednym słowem, czy to, co Zelenin dekoracji żywności i dają nadzieję na szybką wiosnę.
Treść artykułu (Polska)




Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |