Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Битки м'ясні по-селянськи
Склад:
500 г яловичини, 3 цибулини, 1 ст. ложка сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла і 50 г сушених грибів або 300 г свіжих грибів, чорний мелений перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Яловичину (без кісток) очистіть від сухожиль і плівок, промийте, пропустіть через м'ясорубку з крупними гратами, змішайте з очищеною і нарізаною соломкою цибулиною, додайте сіль, перець, добре вимісіть. Приготуйте кульки, надайте їм круглу плоску форму биточків, обваляйте в сухарях і обсмажте на вершковому маслі.
2. Частина обсмаженого лука покладіть на дно сотейника, а на нього - половину варених і обсмажених грибів. Потім покладіть обсмажені битки і закрийте залишилися цибулею і грибами, залийте все грибним відваром і тушкуйте 10-15 хвилин.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 1022
| Рейтинг: 0.0/0
|
|