П`ятниця, 29.03.2024, 09:57Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Борщ селянський холодний


Спосіб приготування:

1. Печений буряк очистіть від шкірки, наріжте соломкою, збризніть оцтом, дайте постояти 2-3 години і варіть до готовності.

2. Очищену картоплю наріжте кубиками і зваріть до готовності. Сушені яблука, сливи і вишні переберіть, вимийте і варіть до готовності в окремому посуді.

3. Відвари з картоплі і сухофруктів охолодіть, злийте в один посуд, покладіть туди варені фрукти і картоплю, зварену буряк. Нарізані свіжі огірки, варені яйця, і заправте сіллю і цукром.

4. При подачі на стіл в борщ покладіть сметану, нарізаний зелений лук і зелень кропу.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 783 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |