Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Деруни з грибною підливою
Склад:
1 кг картоплі, 100 г пшеничного борошна, 3 г соди, 50 г рослинної олії і сіль.
Для підливи: 50 г сушених грибів, 25 г борошна, 25 г цибулі і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистіть, натріть на тертці, додайте пшеничне борошно, сіль, соду і добре перемішайте. Смажте деруни на сковороді в сильно розігрітому рослинному маслі.
2. Подайте деруни з грибною підливою, для приготування якої сушені гриби промийте, залийте водою на 2-3 години і потім відваріть.
3. Борошно спассеруйте на маслі, додайте 2 склянки грибного відвару і варіть 10-15 хвилин. Цибулю дрібно наріжте, підсмажте на олії, додайте гриби, сіль і ще раз підсмажити. З'єднайте з підливою і ще раз прокип'ятіть.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 1919
| Рейтинг: 2.0/1
|
|