Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Грудинка свиняча заливна
Склад:
500 г свинини (грудинки без кісток), 1 яйце, 50 г вершкового масла, 2 ст. ложки майонезу і 100 г желе. По одному свіжі помідори й огірки, чорний мелений перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. М'ясо вимийте, очистіть від плівки й жиру, видаліть залишки води, умочіть в сире яйце, посоліть, додайте перець на кінчику ножа.
2. Спочатку злегка обсмажте підготовлене м'ясо на вершковому маслі, потім приблизно 40-50 хвилин потім в духовці.
3. Готове м'ясо охолодіть, наріжте шматочками і викладіть на широке плоске блюдо. Зверху покладіть нарізані кружальцями помідор і огірок, залийте майонезом, змішаним з желе.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 679
| Рейтинг: 0.0/0
|
|