Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Холодець із судака
Склад:
2 кг філе судака, 1 банку майонезу, 300 мл вершків, 2 зварених круто яйця, зелений горошок і 1,5 л желе. 2-3 солоних огірка, червоний маринований солодкий перець, 2 цибулини, гострий перець, сіль і зелень петрушки і кропу.
Спосіб приготування:
1. Для приготування цього холодцю можете використовувати філе не тільки судака, але й іншої риби: тріски, морського окуня і т. д. Філе відваріть і пропустіть через м'ясорубку.
2. В отриманий фарш додайте майонез, вершки, зелений горошок, гострий перець, сіль і дрібно нарізану зелень петрушки і кропу, все перемішайте і поставте на холод для застигання.
3. Загусла масу викладіть на фольгу або целофанову плівку, згорніть у вигляді рулету і знову поставте на холод.
4. Коли виріб повністю застигне, розгорніть його і наріжте порційними шматками або скибочками по своєму смаку.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 728
| Рейтинг: 0.0/0
|
|