Статистика
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Котлети по-київськи
Склад:
320 г курячого філе, 80 г вершкового масла, 60 г пряженого масла і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Куряче філе з кісточкою відбийте в рівний пласт. Місця прориву і прорізів закрийте шаром м'яса, узятого від маленького філе.
2. На середину пласта покладіть шматок холодного масла, сформованого у вигляді ялинкової шишки, і закрийте його з усіх боків за допомогою ножа. Котлету посоліть і двічі запаніруйте в сухарях, умочуючи в бульйон.
3. Смажте у фритюрі 3-4 хвилини, а потім, перевертаючи, доведіть до готовності в духовці.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 723
| Рейтинг: 0.0/0
|
|