Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Котлети по запорізьки
Склад:
760 г телятини, 20 г шпику, 10 г мови, 5 г білих грибів або шампіньйонів, 5 г моркви і 10 г ріпчастої цибулі. 5 г кореня петрушки і селери, 100 г бульйону, 10 г вина, 1 / 8 год лимона, 5 г борошна і мелений чорний перець, сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Котлети - напівфабрикати відбийте, нашпігуйте і нафаршируйте копченим мовою, свіжими шампіньйонами або свіжими грибами, посипте сіллю, чорним меленим перцем і покладіть у сотейник, дно якого попередньо закрийте скибочками сала, моркви і шинкованою цибулею.
2. Налийте в сотейник трохи бульйону, мадери, додайте лимонний сік, коріння петрушки і селери, пов'язані в пучок і тушкуйте на слабкому вогні 30-35 хвилин.
3. Потім котлети вийміть, що залишився бульйон процідити, нагрійте до кипіння і з'єднайте з борошном, пасерованим на знятому з бульйону жирі. Котлети полийте соусом, а інше подайте в сотейнику.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 688
| Рейтинг: 0.0/0
|
|