Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Котллети по-одеськи
Склад:
70 г рибного філе, 15 г вершкового масла, 1-5 яєць, 10 г пшеничного борошна, 10 г хлібних крихт і 15 г рослинної олії. 25 г пшеничного хліба, 10 г зелені петрушки і 35 г солінь.
Спосіб приготування:
1. Філе риби відбийте, скрутіть валиком, поклавши всередину довгастий шматок вершкового масла. Запаніруйте в борошні, змочіть у льєзон з яєць і, ще раз запаніруйте в хлібних крихтах. Смажте у фритюрі.
2. До столу подайте на грінках з соліннями, посипавши подрібненою зеленню.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 614
| Рейтинг: 0.0/0
|
|