Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Мазурики
Склад:
1 кг м'яса індички, 5 яєць, 50 г твердого сиру, 100 г вершкового масла, 50 г молока, 50 г борошна або мелених сухарів. 100 г вершкового масла (для смаження) і 50 г часнику, сіль, чорний мелений перець за смаком.
Спосіб приготування:
М'ясо індички пропустіть через м'ясорубку, додайте яйця, тертий сир, розтоплене вершкове масло, молоко, сіль, перець, розтертий часник. Все добре перемішайте і скачайте ковбаски, обваляйте їх у борошні або мелених сухарях і підсмажте на вершковому маслі.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 805
| Рейтинг: 0.0/0
|
|