Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Паштет грибний
Склад:
2 склянки відварних або маринованих грибів, 1 цибулина, 2 яйця, 1 скибочка сиру і 40 г вершкового масла. 2 ст. ложки густої сметани, зелень петрушки, сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Гриби, лук і сир пропустіть через м'ясорубку. Зварені круто яйця дрібно наріжте і змішайте з приготованим фаршем. Поперчіть, посоліть, заправте сметаною і вершковим маслом, прикрасьте подрібненою зеленню.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 971
| Рейтинг: 0.0/0
|
|