Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Паштет з печінки зі свининою
Склад:
500 г яловичої печінки, 200 г жирної свинини, 100 г шпику, 2 ст. ложки борошна і 2 ст. ложки бульйону. Так само 200 г вершкового масла, 2 цибулини, 1 морква і 2 яйця. 8 чорних ягід ялівцю, чорний мелений перець, зелень і сіль, 20 г рослинної олії.
Спосіб приготування:
1. Підсмажте нарізану шматками і обваляти в борошні печінка з цибулею. Жирну свинину, моркву і цибулю наріжте шматочками, покладіть в каструлю і тушкуйте до тих пір, поки свинина не стане м'якою.
2. Охолоджене м'ясо з овочами і печінку пропустіть через м'ясорубку, розітріть з маслом, введіть збиті яйця, розтерті ягоди ялівцю, посоліть і поперчіть. Додайте до цієї маси бульйон, все ретельно перемішайте і покладіть дрібно нарізану шпик.
3. Дно форми для паштету викладіть тонко нарізаними шматочками шпику. Посередині покладіть приготовану з печінки масу, обкласти її шпиком і помістіть страва на 20-30 хвилин у духовку.
4. Готовий паштет остудіть, перед подачею на стіл, форму небагато підігрійте в гарячій воді і перекиньте на дрібну тарілку.
5. Прикрасьте паштет кружечками вареного яйця, моркви і зелені.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 995
| Рейтинг: 0.0/0
|
|