Неділя, 19.01.2025, 11:55Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Паштет з печінки зі свининою

Склад: 

500 г яловичої печінки, 200 г жирної свинини, 100 г шпику, 2 ст. ложки борошна і 2 ст. ложки бульйону. Так само 200 г вершкового масла, 2 цибулини, 1 морква і 2 яйця. 8 чорних ягід ялівцю, чорний мелений перець, зелень і сіль, 20 г рослинної олії.

Спосіб приготування:

1. Підсмажте нарізану шматками і обваляти в борошні печінка з цибулею. Жирну свинину, моркву і цибулю наріжте шматочками, покладіть в каструлю і тушкуйте до тих пір, поки свинина не стане м'якою.

2. Охолоджене м'ясо з овочами і печінку пропустіть через м'ясорубку, розітріть з маслом, введіть збиті яйця, розтерті ягоди ялівцю, посоліть і поперчіть. Додайте до цієї маси бульйон, все ретельно перемішайте і покладіть дрібно нарізану шпик.

3. Дно форми для паштету викладіть тонко нарізаними шматочками шпику. Посередині покладіть приготовану з печінки масу, обкласти її шпиком і помістіть страва на 20-30 хвилин у духовку.

4. Готовий паштет остудіть, перед подачею на стіл, форму небагато підігрійте в гарячій воді і перекиньте на дрібну тарілку.

5. Прикрасьте паштет кружечками вареного яйця, моркви і зелені.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 995 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2025 |