Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Риба тушкована з грибами і картоплею
Риба тушкована з грибами і картоплею
Склад:
1 кг риби, 1 кг картоплі, 50 г сушених грибів, 2 цибулини, 15 маслин, 3 / 4 склянки грибного відвару, сіль, чорний мелений перець і 50 г мелених сухарів.
Спосіб приготування:
1. З очищеної і промитої риби видаліть кістки. Наріжте її шматочками, змішайте з нарізаним вареною картоплею, рубаними вареними грибами й злегка обсмаженою ріпчастою цибулею.
2. Підготовлену масу покладіть в каструлю, додайте маслини і перець, залийте грибним відваром і тушкуйте на легкому вогні, посипте сухарями і поставте в духовку на 15-20 хвилин.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 910
| Рейтинг: 0.0/0
|
|