Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Салат з білої квасолі з сиром
Склад:
0,5 склянки білої квасолі, 100 г твердого сиру, 1 ст. ложка рослинного масла, 1 цибулина і зелень петрушки, сіль, цукор, оцет за смаком.
Спосіб приготування:
1. Квасоля замочіть на 3-4 години в холодній воді, Після цього відваріть її в тій же воді і відкиньте на друшляк.
2. У готову квасолю додайте дрібно нарізану ріпчасту цибулю, рослинне масло, змішане з оцтом, сіль, цукор і все перемішайте.
3. Перед подачею на стіл, салат посипте натертим на крупній тертці сиром і подрібненою зеленню петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 719
| Рейтинг: 0.0/0
|
|