Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Салат з квасолі з часником
Склад:
1 кг зеленої стручкової квасолі, 5 зубчиків часнику, 5 ст. ложок рослинного масла 2 ст. ложки фруктового оцту, 2 помідори і зелень кропу, сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
1. Квасоля вимийте і відваріть в підсоленій воді. Готову квасолю відкиньте на друшляк, остудіть, укладіть в салатницю і залийте соусом.
2. Соус можна приготувати таким чином: рослинна олія змішайте з фруктовим оцтом, додайте перець і дрібно нарізану зелень кропу, натертий часник.
3. Зверху салат можете прикрасити кружечками помідорів і зеленню кропу.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 897
| Рейтинг: 0.0/0
|
|