Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Салат з квасолі з цибулею
Склад:
0,5 склянки квасолі, 1 цибулина, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і перець, зелень кинзи або петрушки за смаком.
Спосіб приготування:
1. Квасоля відваріть, відкиньте на друшляк, остудіть і викладіть в салатницю. Потім посипте сіллю, перцем, дрібно нарізаним обсмаженою цибулею, заправте рослинним маслом і перемішайте.
2. Зверху салат можете прикрасити зеленню кинзи або петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 736
| Рейтинг: 0.0/0
|
|