Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Судак заливний з майонезом
Склад:
700 г судака, 70 г білого хліба, 3 ст. ложки майонезу, 30 г желатину і 2 зубчики часнику. 1 цибулина, 1 корінь петрушки, 1 морква і маслини. Зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль за смаком. Крім цього 2 ст. ложки молока, 2 ст. ложки рослинної олії.
Спосіб приготування:
1. Спочатку приготуйте прозоре желе і желе з майонезом. Желатин замочіть в холодній кип'яченій воді. У проціджений рибний бульйон додайте желатин, помішуючи, доведіть до кипіння і охолодіть. Частина бульйону змішайте з майонезом, решта желе залиште прозорим.
2. М'ясо риби відокремте від кісток, білий хліб замочіть в молоці, цибулю злегка обсмажте на рослинному маслі. Всі продукти з'єднаєте і двічі пропустіть через м'ясорубку, використовуючи грати з дрібними отворами. В отриману масу додайте сіль, перець за смаком, дрібно нарізаний часник і добре збийте.
3. На фольгу, поліетиленову плівку або змазаний рослинним маслом пергамент викладіть підготовлену масу, поверніть її рулетом і перев'яжіть шпагатом. Варіть в підсоленій воді з цибулею та петрушкою протягом 1-2 годин, охолодіть, не виймаючи з бульйону.
4. На блюдо вилийте частина прозорого желе, в нього покладете рулет, нарізаний круглими скибками, і залийте до половини прозорим желе. Потім додайте желе з майонезом з таким розрахунком, щоб контур скиб рулету злегка проглядався.
5. Підготовлений рулет охолодіть, наріжте порційними шматками і прикрасьте їх подрібненою зеленню петрушки, фігурками з вареної моркви та маслинами. Зверху все залийте прозорим желе і поставте блюдо на кілька годин в холодильник.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 699
| Рейтинг: 0.0/0
|
|