морква варена - 90 г буряк варений - 130 г картопля варена - 180 г кабачки консервовані - 60 г огірки солоні - 60 г горошок зелений консервований - 30 г капуста квашена - 60 г цибуля ріпчаста - 90 г зелень - для оформлення оселедець солона (філе) - 200 г масло рослинне - 50 г оцет 3%-й - 50 г сіль, цукор, перець - за смаком
Приготування:
Варені овочі наріжте кубиками.
Буряк відразу заправте частиною заправки або невеликою кількістю рослинного масла для того, щоб буряк не фарбувала інші продукти.
Квашену капусту відіжміть від розсолу, велику дрібно порубати.
Кабачки, огірки і цибулю наріжте кубиками.
Частина оселедця наріжте скибочками для оформлення, а решту-кубиками.
Нарізані овочі, оселедець, зелений горошок з'єднаєте, додайте салатну заправку або майонез і перемішайте.
При подачі вінегрет укладіть гіркою в салатник, зверху оформіть скибочками оселедця, кілець цибулі й зеленню.