Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Зелений салат зі сметаною і яйцем
Склад:
4-5 листочків зеленого салату, 1 свіжий огірок, 1 яйце, 0,5 склянки сметани, 1 чайна ложка оцту, зелень петрушки і кропу, сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Листя зеленого салату вимийте, наріжте і складіть в миску. Додайте зварене круто, нарізане тонкими скибочками яйце. Все перемішайте, посоліть за смаком, заправте сметаною і оцтом.
2. Готовий салат викладете в салатницю, прикрасьте кружечками свіжих огірків, посипте дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 602
| Рейтинг: 0.0/0
|
|