Субота, 04.05.2024, 22:21Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї

У розділі матеріалів: 97
Показано матеріалів: 21-30
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 9 10 »


Інгредієнти: 
- 500 г малини
- 300 г цукру
- 3 л води
- 100 г вина
Українська кухня | Переглядів: 645 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 
- 500 г вишень
- 200 г цукру
- 3 л води
Українська кухня | Переглядів: 644 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 
- 300 г вишень
- 200 г цукру
- 60 г крохмалю
- 1 л води
Українська кухня | Переглядів: 897 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти:
- 500 г молока
- 50 г крохмалю
- 100 г цукру
- Ванілін
Українська кухня | Переглядів: 573 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 
- 500 г ревеню
- 20 г цедри лимона
- 100 г крохмалю
- 2 л води
- Цукор
Українська кухня | Переглядів: 660 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

150 г борошна, по 200 г вершкового масла і цукру, 7 яєць, 150 г шоколаду, 150 г ядер волоських горіхів
Українська кухня | Переглядів: 863 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

4 склянки борошна, 8 жовтків, 40 г дріжджів, 400 г масла або маргарину, 1 / 2 склянки молока, 300 г абрикосів (кураги), 1 склянка родзинок, 300 г вишневого варення без соку, 300 г сухих слив 
Українська кухня | Переглядів: 892 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

 1 / 2 склянки борошна, 8 жовтків, 50 г дріжджів, 1 склянка молока, 1 / 2 склянки цукру, 100 г масла
Українська кухня | Переглядів: 609 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

крашанки - обов'язкове прикраса святкового великоднього столу. Яйце, пофарбоване в червоний колір, символізувало у слов'ян та інших народів відродження життя. 

Українська кухня | Переглядів: 725 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

 4 склянки борошна, 2 склянки молока, 100 г дріжджів, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 200 г вершкового масла, 1 склянка родзинок, цедра лимона, сіль - за смаком 

Українська кухня | Переглядів: 606 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)



Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |