Статистика
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0
|
Каталог статей
У розділі матеріалів: 97 Показано матеріалів: 41-50 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 » |
Витрати продуктів на одну порцію: картопля 245 г, яйце 1/3 шт., борошно 10 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0.05 г, цибуля 30 г, часник 4 г, сметана 20 г, сало свіже 25 г, свинина 173 г, жир кулінарнім 5 г, перець червоний молотий 0.4 г, зелень петрушки 2 г. |
Інгредієнти на 6-8 порцій: 1 л домашньої сметани або вершків; 150-200 г кукудзяної крупи (для густішої консистенції можна дати більше крупи); 100—200 г бринзи; шкварки, гриби за смаком. |
Витрати продуктів на одну порцію: курчата 210 г, маргарин 5 г, сіль 3 г. Для соусу — гриби сушені 5 г, цибуля 14 г, смалець 5 г, борошно 4 г, сметана 10 г, вода або бульйон 50 г, зелень петрушки 3 г.
|
Бринза (бринзя, бриндза) – сорт сиру, виготовлений з овечого молока. |
Склад:
2 кг філе судака, 1 банку майонезу, 300 мл вершків, 2 зварених круто яйця, зелений горошок і 1,5 л желе. 2-3 солоних огірка, червоний маринований солодкий перець, 2 цибулини, гострий перець, сіль і зелень петрушки і кропу. |
Склад:
700 г судака, 70 г білого хліба, 3 ст. ложки майонезу, 30 г желатину і 2 зубчики часнику. 1 цибулина, 1 корінь петрушки, 1 морква і маслини. Зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль за смаком. Крім цього 2 ст. ложки молока, 2 ст. ложки рослинної олії. |
Склад:
20 г буряка, 25 г свіжої капусти, 1 яблуко, 10 г майонезу, 20 г шинки і 85 г філе смаженого гусака. 1 огірок, 1 помідор, 1 / 4 яйця, зелень петрушки, 0,1 г лимонної кислоти і сіль за смаком. |
Склад:
1 кг зеленої стручкової квасолі, 5 зубчиків часнику, 5 ст. ложок рослинного масла 2 ст. ложки фруктового оцту, 2 помідори і зелень кропу, сіль і перець за смаком.
|
Склад:
0,5 склянки квасолі, 1 цибулина, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і перець, зелень кинзи або петрушки за смаком. |
Склад:
1 банка консервованої квасолі, 100 г твердого сиру, 1 ст. ложка рослинного масла, 1 цибулина, зелень петрушки, сіль, цукор і оцет до смаку.
Спосіб приготування: |
|