Субота, 18.05.2024, 14:24Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї

У розділі матеріалів: 97
Показано матеріалів: 71-80
Сторінки: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 »


Склад: 

600 г нирок, 6 сушених грибів, 200 г капусти, 500 г картоплі, 1 морква, 1 цибулина, 2 солоні огірки і 1 склянку сметани. Крім цього: 1 яєчний жовток, 8 ст. ложок вершкового масла, 1 чайна ложка борошна, 8 склянок суміші грибного бульйону і води, сіль, перець за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 590 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад:

5-6 сушених грибів, 12 свіжих грибів, 1 склянка квасолі, 500 г картоплі і 1 цибулина, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 л води і сіль за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 1185 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)


Українська кухня | Переглядів: 640 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)


Українська кухня | Переглядів: 659 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)


Українська кухня | Переглядів: 585 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)


Українська кухня | Переглядів: 686 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)


Українська кухня | Переглядів: 868 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад:

300 г квасолі, 100 г солоних огірків, 300 г картоплі, 100 г цибулі, 100 г вершкового масла і 500 г огіркового розсолу. Крім цього 200 г сметани або вершків, 2 жовтки, сіль та 5 горошин чорного перцю, лавровий лист, зелень петрушки.
Українська кухня | Переглядів: 572 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад:

1 кг свинини, 1 кг квашеної капусти, 600 г картоплі, 100 г цибулі, 100 г моркви, 50 г кореня петрушки і 100 г вершкового масла. Так само 50 г борошна, 100 г сала, 250 г сметани, 50 г часнику, 50 г зелені петрушки, сіль і перець за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 698 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)



Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |