Субота, 04.05.2024, 15:36Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

У категорії матеріалів: 85
Показано матеріалів: 81-85
Сторінки: « 1 2 ... 7 8 9

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Склад:

400 г буряка, 400 г картоплі, 200 г сухофруктів, 200 г свіжих огірків і 2 яйця, 0,5 ст. ложки цукру, 4 ст. ложки сметани, 1 ст. ложка оцту, 2 л води, зелень і сіль за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 788 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

   Склад:

   600 г гусака або качки, 1 буряк, 1/4 капустини, 3 бульби картоплі, 50 г сала, 25 г вершкового масла, 1 склянка гречаної крупи і 0,5 стакана томатної пасти або 2-3 помідора. Крім цього: 1 морква, зелень петрушки, 1-2 цибулини, 1 ст. ложка оцту, один великий лавровий лист і 1 головка часнику. Так само 5 горошин чорного перцю, зелень, 0,5 склянки сметани, 2 ч ложки цукру.
Українська кухня | Переглядів: 669 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад:

   1 кг кісток (мозкових), 2 великі буряки, 5 бульб картоплі, 2-3 сосиски, 2 цибулини і 2 ст. ложки томату-пюре. Так само 2 ст. ложки 3% оцту, 1 морква, 1 ст. ложка вершкового масла або 50 г сала, 1-2 ч ложки цукру, 6 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки, 1 ст. ложка зелені петрушки, 1/2 склянки сметани.
Українська кухня | Переглядів: 786 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

   Склад:

   250 г яловичини, 250 г баранини, 1/4 капустини, 4 бульби картоплі, 1 великий буряк, 0,5 л бурякового квасу, 2 ст. ложки квасолі, 2 кислих яблука і 2-3 помідори. Крім цього 2 ст. ложки рослинної олії, 1 ст. ложка дрібно нарізаного сала, 1-2 цибулини, 1 морква, 1 корінь петрушки і 1 ст. ложка зелені петрушки. Так само 1 ч ложка зелені селери, 3 лаврових листки, 3 горошини запашного перцю, 1/4 ч ложки червоного перцю, 0,5 голівки часнику.
Українська кухня | Переглядів: 645 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад:

80 г яловичини, 30 г цибулі ріпчастої, 25 г моркви, 100 г буряка, 80 г капусти білокачанної, 80 г картоплі, 50 г квасолі, 50 г баклажан і 10 г сметани. Так само 10 г рослинної олії, зелень петрушки і кропу, спеції, сіль за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 688 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)




1-10 11-20 ... 61-70 71-80 81-85
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |