Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
У категорії матеріалів: 85 Показано матеріалів: 61-70 |
Сторінки: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Склад:
320 г курячого філе, 80 г вершкового масла, 60 г пряженого масла і сіль за смаком. |
Склад:
4-5 листочків зеленого салату, 1 свіжий огірок, 1 яйце, 0,5 склянки сметани, 1 чайна ложка оцту, зелень петрушки і кропу, сіль за смаком. |
Склад:
1 кг картоплі, 100 г пшеничного борошна, 3 г соди, 50 г рослинної олії і сіль.
Для підливи: 50 г сушених грибів, 25 г борошна, 25 г цибулі і сіль за смаком. |
Склад:
500 г свинини (грудинки без кісток), 1 яйце, 50 г вершкового масла, 2 ст. ложки майонезу і 100 г желе. По одному свіжі помідори й огірки, чорний мелений перець і сіль за смаком. |
Склад:
150 г яловичини, 350 г свинини, 125 г молока, 1 яйце, 15 г сметани, 8 сухарів і 8 г пряженого масла. 5 г солі, 0,5 цибулини, 250 г картоплі, 100 г оселедця. А так само 50 г борошна пшеничного, 2 листи лаврушки і чорний мелений перець. |
Склад:
8 скибочок хліба, 200 г малосольною оселедця в маринаді, 50 г сиру, 50 г сиру і 1 огірок. 1-2 помідори, оливки, зелень кропу. |
Склад:
4 скибочки хліба, 200 г смаженого чи вареного м'яса, 2-3 варених яйця, 50 г вершкового масла, 5 пір'їнок зеленої цибулі, сіль і зелень.
|
Склад:
4 скибочки білого хліба, 4 шматочки бекону, 4 скибочки сиру, 4 ч ложки вершкового масла і червоний мелений перець. 1 ч ложка гірчиці, зелень петрушки і кропу.
|
Склад:
500 г яловичини, 3 цибулини, 1 ст. ложка сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла і 50 г сушених грибів або 300 г свіжих грибів, чорний мелений перець і сіль за смаком. |
Склад:
3 / 4 склянки квасолі, 250 г свинини, 250 г яловичини, 100 г вермішелі, 1 цибулина, 1 морква та 1 корінь петрушки. Так само 3 ст. ложки вершкового масла, 2 л води, лавровий лист, зелень петрушки і сіль за смаком.
|
|