Неділя, 19.01.2025, 06:05Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

У категорії матеріалів: 85
Показано матеріалів: 21-30
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 8 9 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Інгредієнти: 
- 500 г малини
- 300 г цукру
- 3 л води
- 100 г вина
Українська кухня | Переглядів: 700 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 
- 500 г вишень
- 200 г цукру
- 3 л води
Українська кухня | Переглядів: 683 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 
- 300 г вишень
- 200 г цукру
- 60 г крохмалю
- 1 л води
Українська кухня | Переглядів: 965 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти:
- 500 г молока
- 50 г крохмалю
- 100 г цукру
- Ванілін
Українська кухня | Переглядів: 611 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 
- 500 г ревеню
- 20 г цедри лимона
- 100 г крохмалю
- 2 л води
- Цукор
Українська кухня | Переглядів: 694 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

150 г борошна, по 200 г вершкового масла і цукру, 7 яєць, 150 г шоколаду, 150 г ядер волоських горіхів
Українська кухня | Переглядів: 901 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

4 склянки борошна, 8 жовтків, 40 г дріжджів, 400 г масла або маргарину, 1 / 2 склянки молока, 300 г абрикосів (кураги), 1 склянка родзинок, 300 г вишневого варення без соку, 300 г сухих слив 
Українська кухня | Переглядів: 933 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

 1 / 2 склянки борошна, 8 жовтків, 50 г дріжджів, 1 склянка молока, 1 / 2 склянки цукру, 100 г масла
Українська кухня | Переглядів: 646 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

крашанки - обов'язкове прикраса святкового великоднього столу. Яйце, пофарбоване в червоний колір, символізувало у слов'ян та інших народів відродження життя. 

Українська кухня | Переглядів: 761 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

 4 склянки борошна, 2 склянки молока, 100 г дріжджів, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 200 г вершкового масла, 1 склянка родзинок, цедра лимона, сіль - за смаком 

Українська кухня | Переглядів: 646 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)




Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2025 |