Статистика
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0
|
Каталог статей
У категорії матеріалів: 85 Показано матеріалів: 21-30 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 8 9 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти: - 500 г малини - 300 г цукру - 3 л води - 100 г вина |
Інгредієнти: - 500 г вишень - 200 г цукру - 3 л води |
Інгредієнти: - 300 г вишень - 200 г цукру - 60 г крохмалю - 1 л води |
Інгредієнти: - 500 г молока - 50 г крохмалю - 100 г цукру - Ванілін |
Інгредієнти: - 500 г ревеню - 20 г цедри лимона - 100 г крохмалю - 2 л води - Цукор |
150 г борошна, по 200 г вершкового масла і цукру, 7 яєць, 150 г шоколаду, 150 г ядер волоських горіхів
|
4 склянки борошна, 8 жовтків, 40 г дріжджів, 400 г масла або маргарину, 1 / 2 склянки молока, 300 г абрикосів (кураги), 1 склянка родзинок, 300 г вишневого варення без соку, 300 г сухих слив
|
1 / 2 склянки борошна, 8 жовтків, 50 г дріжджів, 1 склянка молока, 1 / 2 склянки цукру, 100 г масла
|
крашанки - обов'язкове прикраса святкового великоднього столу. Яйце, пофарбоване в червоний колір, символізувало у слов'ян та інших народів відродження життя.
|
4 склянки борошна, 2 склянки молока, 100 г дріжджів, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 200 г вершкового масла, 1 склянка родзинок, цедра лимона, сіль - за смаком
|
|