Субота, 18.05.2024, 06:42Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

У категорії матеріалів: 85
Показано матеріалів: 41-50
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 245 г, яйце 1/3 шт., борошно 10 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0.05 г, цибуля 30 г, часник 4 г, сметана 20 г, сало свіже 25 г, свинина 173 г, жир кулінарнім 5 г, перець червоний молотий 0.4 г, зелень петрушки 2 г.
Українська кухня | Переглядів: 1055 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

Інгредієнти на 6-8 порцій:
1 л домашньої сметани або вершків;
150-200 г кукудзяної крупи (для густішої консистенції можна дати більше крупи);
100—200 г бринзи;
шкварки, гриби за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 1109 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

Витрати продуктів на одну порцію: курчата 210 г, маргарин 5 г, сіль 3 г. Для соусу — гриби сушені 5 г, цибуля 14 г, смалець 5 г, борошно 4 г, сметана 10 г, вода або бульйон 50 г, зелень петрушки 3 г.
Українська кухня | Переглядів: 897 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

Бринза (бринзя, бриндза) – сорт сиру, виготовлений з овечого молока.
Українська кухня | Переглядів: 744 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

2 кг філе судака, 1 банку майонезу, 300 мл вершків, 2 зварених круто яйця, зелений горошок і 1,5 л желе. 2-3 солоних огірка, червоний маринований солодкий перець, 2 цибулини, гострий перець, сіль і зелень петрушки і кропу.
Українська кухня | Переглядів: 693 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

700 г судака, 70 г білого хліба, 3 ст. ложки майонезу, 30 г желатину і 2 зубчики часнику. 1 цибулина, 1 корінь петрушки, 1 морква і маслини. Зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль за смаком. Крім цього 2 ст. ложки молока, 2 ст. ложки рослинної олії.
Українська кухня | Переглядів: 662 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

20 г буряка, 25 г свіжої капусти, 1 яблуко, 10 г майонезу, 20 г шинки і 85 г філе смаженого гусака. 1 огірок, 1 помідор, 1 / 4 яйця, зелень петрушки, 0,1 г лимонної кислоти і сіль за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 554 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

1 кг зеленої стручкової квасолі, 5 зубчиків часнику, 5 ст. ложок рослинного масла 2 ст. ложки фруктового оцту, 2 помідори і зелень кропу, сіль і перець за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 859 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

0,5 склянки квасолі, 1 цибулина, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і перець, зелень кинзи або петрушки за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 700 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

1 банка консервованої квасолі, 100 г твердого сиру, 1 ст. ложка рослинного масла, 1 цибулина, зелень петрушки, сіль, цукор і оцет до смаку.

Спосіб приготування:
Українська кухня | Переглядів: 637 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)




Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |