Субота, 18.05.2024, 10:27Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

У категорії матеріалів: 85
Показано матеріалів: 31-40
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

4 склянки борошна, 50 г дріжджів, 1 / 2 склянки розтопленого вершкового масла, 1 склянка молока, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 1 ст. ложка мигдалю, сіль - за смаком 
Українська кухня | Переглядів: 667 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

По 5 склянок густих вершків і сметани, 2 склянки молока, 1 яйце, цукор, сіль - за смаком 
Українська кухня | Переглядів: 601 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

1,2 кг сиру, 250 г сметани, 6 яєць, 2 склянки цукру, 200 г масла, ванілін - за смаком

Українська кухня | Переглядів: 867 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

1 кг сиру, 4 яйця, 100 г масла, 2 склянки вершків або сметани, 1 склянка цукру, 1 / 2 склянки подрібнених волоських, горіхів, ванілін - за смаком
Українська кухня | Переглядів: 587 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

1 кг сиру, 1 склянка цукру, 1 склянка сметани, 1 склянку подрібненого мигдалю
Українська кухня | Переглядів: 937 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

800 г сиру, 3 яйця, 2 склянки сметани, 100 г масла, 1 склянка варення 
Українська кухня | Переглядів: 668 | Додав: grunyk | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (0)

Витрати продуктів на одну порцію: свинина 173 г, сіль 2 г, часник 8 г, перець червоний молотий 0,5 г, кмин 0.5 г, капуста тушкована 50 г, зелень петрушки 3 г.
Українська кухня | Переглядів: 759 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

2 кг свинини, 5-6 цибулин, 1 кг картоплі, 1/2 склянки білого сухого вина, перець червоний і чорний мелений, сіль - до смаку.
Українська кухня | Переглядів: 707 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

Вам потрібно:

2 л води

склянка сушених грибів, 4-5 картоплин

1 буряк, склянка білої заздалегідь замоченої білої квасолі

1 середня головка городньої капусти

100 г різного коріння (моркви, петрушки, селери)

1 ст. ложка томату-пюре

сіль, цукор, лимонна кислота або оцет

сметана, грибний відвар

2 ст. ложки олії, зелень.
Українська кухня | Переглядів: 804 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля 25 г, капуста квашена 143 г, цибуля ріпчаста 24 г, смалець 10 г, борошно пшеничне 3 г, томат-пюре 10 г, ковбаса копчена 36 г, сметана 15 г, часник 4 г, перець червоний молотий 0,05 г, лавровий лист 0,03 г, перець чорний молотий 0,02 г, сіль 5 г, зелень 4 г, вода або бульйон 385 г.
Українська кухня | Переглядів: 1769 | Додав: grunyk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)




Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |