Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
У категорії матеріалів: 85 Показано матеріалів: 31-40 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 » |
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
4 склянки борошна, 50 г дріжджів, 1 / 2 склянки розтопленого вершкового масла, 1 склянка молока, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 1 ст. ложка мигдалю, сіль - за смаком
|
По 5 склянок густих вершків і сметани, 2 склянки молока, 1 яйце, цукор, сіль - за смаком
|
1,2 кг сиру, 250 г сметани, 6 яєць, 2 склянки цукру, 200 г масла, ванілін - за смаком
|
1 кг сиру, 4 яйця, 100 г масла, 2 склянки вершків або сметани, 1 склянка цукру, 1 / 2 склянки подрібнених волоських, горіхів, ванілін - за смаком
|
1 кг сиру, 1 склянка цукру, 1 склянка сметани, 1 склянку подрібненого мигдалю
|
800 г сиру, 3 яйця, 2 склянки сметани, 100 г масла, 1 склянка варення
|
Витрати продуктів на одну порцію: свинина 173 г, сіль 2 г, часник 8 г, перець червоний молотий 0,5 г, кмин 0.5 г, капуста тушкована 50 г, зелень петрушки 3 г. |
2 кг свинини, 5-6 цибулин, 1 кг картоплі, 1/2 склянки білого сухого вина, перець червоний і чорний мелений, сіль - до смаку.
|
Вам потрібно:
2 л води
склянка сушених грибів, 4-5 картоплин
1 буряк, склянка білої заздалегідь замоченої білої квасолі
1 середня головка городньої капусти
100 г різного коріння (моркви, петрушки, селери)
1 ст. ложка томату-пюре
сіль, цукор, лимонна кислота або оцет
сметана, грибний відвар
2 ст. ложки олії, зелень. |
Витрати продуктів на одну порцію: квасоля 25 г, капуста квашена 143 г, цибуля ріпчаста 24 г, смалець 10 г, борошно пшеничне 3 г, томат-пюре 10 г, ковбаса копчена 36 г, сметана 15 г, часник 4 г, перець червоний молотий 0,05 г, лавровий лист 0,03 г, перець чорний молотий 0,02 г, сіль 5 г, зелень 4 г, вода або бульйон 385 г. |
|