Неділя, 19.05.2024, 06:38Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

У категорії матеріалів: 85
Показано матеріалів: 51-60
Сторінки: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Склад: 

3-4 помідори, 3 ст. ложки рису, 2 свіжих огірка і 2 яйця, 0,5 банки майонезу, зелень петрушки, чорний мелений перець і сіль за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 586 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

0,5 склянки білої квасолі, 100 г твердого сиру, 1 ст. ложка рослинного масла, 1 цибулина і зелень петрушки, сіль, цукор, оцет за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 685 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад:

1 кг риби, 1 кг картоплі, 50 г сушених грибів, 2 цибулини, 15 маслин, 3 / 4 склянки грибного відвару, сіль, чорний мелений перець і 50 г мелених сухарів.
Українська кухня | Переглядів: 854 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

1 склянка борошна, 6 ст. ложок холодної кип'яченої води, 2 цибулини, 100 г копченого сала, 100 г вершкового масла і 4 яйця. Крім цього 1 / 2 склянки вершків, 3 ст. ложки тертого сиру, 1 пучок зеленої цибулі і чорний мелений перець, сіль і зелень для прикраси.
Українська кухня | Переглядів: 638 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

1,5 склянки квасолі, 2 яйця, 1 чайна ложка какао порошку, 1 ст. ложка очищених волоських горіхів, 2 ст. ложки панірувальних сухарів, 0,5 ч ложки соди і 1 / 8 ч ложки лимонної кислоти. 20 г вершкового масла і 1 ст. ложка борошна.
Українська кухня | Переглядів: 767 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

500 г яловичої печінки, 200 г жирної свинини, 100 г шпику, 2 ст. ложки борошна і 2 ст. ложки бульйону. Так само 200 г вершкового масла, 2 цибулини, 1 морква і 2 яйця. 8 чорних ягід ялівцю, чорний мелений перець, зелень і сіль, 20 г рослинної олії.
Українська кухня | Переглядів: 956 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

2 склянки відварних або маринованих грибів, 1 цибулина, 2 яйця, 1 скибочка сиру і 40 г вершкового масла. 2 ст. ложки густої сметани, зелень петрушки, сіль і перець за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 895 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

1 кг м'яса індички, 5 яєць, 50 г твердого сиру, 100 г вершкового масла, 50 г молока, 50 г борошна або мелених сухарів. 100 г вершкового масла (для смаження) і 50 г часнику, сіль, чорний мелений перець за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 771 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

70 г рибного філе, 15 г вершкового масла, 1-5 яєць, 10 г пшеничного борошна, 10 г хлібних крихт і 15 г рослинної олії. 25 г пшеничного хліба, 10 г зелені петрушки і 35 г солінь.
Українська кухня | Переглядів: 575 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)

Склад: 

760 г телятини, 20 г шпику, 10 г мови, 5 г білих грибів або шампіньйонів, 5 г моркви і 10 г ріпчастої цибулі. 5 г кореня петрушки і селери, 100 г бульйону, 10 г вина, 1 / 8 год лимона, 5 г борошна і мелений чорний перець, сіль за смаком.
Українська кухня | Переглядів: 649 | Додав: grunyk | Дата: 28.03.2011 | Коментарі (0)




Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |