П`ятниця, 18.08.2017, 08:03Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Битки м'ясні по-селянськи

Склад: 

500 г яловичини, 3 цибулини, 1 ст. ложка сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла і 50 г сушених грибів або 300 г свіжих грибів, чорний мелений перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Яловичину (без кісток) очистіть від сухожиль і плівок, промийте, пропустіть через м'ясорубку з крупними гратами, змішайте з очищеною і нарізаною соломкою цибулиною, додайте сіль, перець, добре вимісіть. Приготуйте кульки, надайте їм круглу плоску форму биточків, обваляйте в сухарях і обсмажте на вершковому маслі.

2. Частина обсмаженого лука покладіть на дно сотейника, а на нього - половину варених і обсмажених грибів. Потім покладіть обсмажені битки і закрийте залишилися цибулею і грибами, залийте все грибним відваром і тушкуйте 10-15 хвилин.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 485 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |