Середа, 18.10.2017, 01:09Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Борщ гетьманський


   Склад:

   80 г яловичини, 30 г цибулі ріпчастої, 25 г моркви, 100 г буряка, 80 г капусти білокачанної, 80 г картоплі, 50 г квасолі, 50 г баклажан і 10 г сметани. Так само 10 г рослинної олії, зелень петрушки і кропу, спеції, сіль за смаком. 

   Спосіб приготування:

   1. Яловичину залийте холодною водою, додайте цибулю і лавровий лист і на великому вогні доведіть до кипіння.

  2. Потім м'ясо вийміть, наріжте порційними шматками, а бульйон процідіть, посоліть і доведіть до кипіння. У киплячий бульйон покладіть підготовлені шматки м'яса, шинковану буряк і варіть до напівготовності. 

  3. Додайте нарізану шматками картоплю і шинковану капусту. За 15 хвилин до готовності введіть пасеровану моркву і зварену окремо квасолю. Тушковані у рослинною олією свіжі або консервовані баклажани так само введіть у борщ. Попередньо баклажани потрібно протерти через сито. При подачі на стіл, борщ заправте сметаною і посипте рубаною зеленню.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 334 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |