Четвер, 14.12.2017, 20:05Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Борщ львівський

Склад:

   1 кг кісток (мозкових), 2 великі буряки, 5 бульб картоплі, 2-3 сосиски, 2 цибулини і 2 ст. ложки томату-пюре. Так само 2 ст. ложки 3% оцту, 1 морква, 1 ст. ложка вершкового масла або 50 г сала, 1-2 ч ложки цукру, 6 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки, 1 ст. ложка зелені петрушки, 1/2 склянки сметани.
   
Спосіб приготування:

1. Приготуйте кістковий бульйон. Буряк відваріть до напівготовності в шкірці, потім очистіть, наріжте соломкою і тушкуйте з томатом-пюре і оцтом 20-30 хвилин на олії. Моркву, цибулю, петрушку пассруйте окремо.

2. У бульйон покладіть картоплю, потім буряк і інші коріння, прянощі та цукор. У майже готовий борщ додайте обсмажені на вершковому маслі або салі сосиски, нарізані маленькими шматочками.

3. Перед подачею на стіл, додайте сметану.



Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 411 | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |