Статистика
Онлайн всього: 12 Гостей: 12 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Борщ селянський холодний
Спосіб приготування:
1. Печений буряк очистіть від шкірки, наріжте соломкою, збризніть оцтом, дайте постояти 2-3 години і варіть до готовності.
2. Очищену картоплю наріжте кубиками і зваріть до готовності. Сушені яблука, сливи і вишні переберіть, вимийте і варіть до готовності в окремому посуді.
3. Відвари з картоплі і сухофруктів охолодіть, злийте в один посуд, покладіть туди варені фрукти і картоплю, зварену буряк. Нарізані свіжі огірки, варені яйця, і заправте сіллю і цукром.
4. При подачі на стіл в борщ покладіть сметану, нарізаний зелений лук і зелень кропу.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 823
| Рейтинг: 0.0/0
|
|