Середа, 24.04.2024, 03:52Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Бульйон з рибними галушками

Склад:

Для галушок: 300 г риби, 4 яйця, 2 цибулини, 1,5 ст. ложки вершкового масла і борошно, по 0,5 год ложці чорного меленого перцю і цукрового піску, сода.  

Спосіб приготування:

1. Варену рибу вийняти з бульйону, остудити і очистити від кісток, пропустити через м'ясорубку. Додати смажений на олії цибулю, перець, яйця та борошно. Тісто повинно мати консистенцію густої сметани. Набирати його столовою ложкою й опускати в киплячий бульйон.

2. Коли галушки спливуть, накрити каструлю кришкою, дати закипіти і відразу зняти з вогню. У тісто покласти на кінчику ножа гаситься в оцті соду.






Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 573 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |