Статистика
Онлайн всього: 13 Гостей: 13 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Буженина по-верховинськи (Закарпатська кухня)
Куски свинини вагою до 2 кг солять, шпигують часником, натирають червоним молотим перцем, посипають товченим кмином і тушкують в духовці при температурі 200—250° С до готовності. Під час тушкування корейку періодично поливають гарячим жиром та соком, що виділяється з м'яса. При необхідності доливають трохи води.
Готову буженину рум'яного кольору нарізають по два куски на порцію. Подають гарячою з кнедлями, нарізаними скибками, та тушкованою капустою, поливають соком, що виділився при тушкуванні м'яса і прикрашають зеленню петрушки.
Витрати продуктів на одну порцію: свинина 173 г, сіль 2 г, часник 8 г, перець червоний молотий 0,5 г, кмин 0.5 г, капуста тушкована 50 г, зелень петрушки 3 г.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (29.03.2011)
|
Переглядів: 796
| Рейтинг: 0.0/0
|
|