Четвер, 28.03.2024, 20:32Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Деруни з грибною підливою


Склад:

1 кг картоплі, 100 г пшеничного борошна, 3 г соди, 50 г рослинної олії і сіль.

Для підливи: 50 г сушених грибів, 25 г борошна, 25 г цибулі і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Картоплю почистіть, натріть на тертці, додайте пшеничне борошно, сіль, соду і добре перемішайте. Смажте деруни на сковороді в сильно розігрітому рослинному маслі.

2. Подайте деруни з грибною підливою, для приготування якої сушені гриби промийте, залийте водою на 2-3 години і потім відваріть.

3. Борошно спассеруйте на маслі, додайте 2 склянки грибного відвару і варіть 10-15 хвилин. Цибулю дрібно наріжте, підсмажте на олії, додайте гриби, сіль і ще раз підсмажити. З'єднайте з підливою і ще раз прокип'ятіть.






Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 1852 | Рейтинг: 2.0/1

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |