П`ятниця, 29.03.2024, 17:11Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Галушки м'ясні з печерицями


Склад:

150 г яловичини, 350 г свинини, 125 г молока, 1 яйце, 15 г сметани, 8 сухарів і 8 г пряженого масла. 5 г солі, 0,5 цибулини, 250 г картоплі, 100 г оселедця. А так само 50 г борошна пшеничного, 2 листи лаврушки і чорний мелений перець.

Для підливи: 20 г вершкового масла, 25 г пшеничного борошна, 15 г цукру і 100 г печериць, 1 ст. ложка 3% оцту, 1 склянка сметани, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. М'ясо пропустіть через м'ясорубку. Картопля зваріть в мундирі, почистіть і натріть на тертці, а оселедець (філе) дрібно нарубаєте.

2. В окремий посуд влийте молоко, розбийте яйце, додайте сметану, сухарі, топлене масло, сіль, перець, подрібнену цибулю. Всі підготовлені продукти з'єднаєте разом, добре розмішайте і зліпите галушки. Обкатайте галушки в борошні і складіть на дно посуду в один ряд. Залийте окропом так, щоб вода злегка покрила галушки, посоліть, додайте цибулю, перець, лавровий лист і тушкуйте 15 хвилин

3. масло розітріть з цибулею, розведіть процідженим відваром з галушок, додайте цукор, оцет, сметану і сіль. Підготовленої підливою залийте галушки вдруге і знову тушкуйте.

4. Готові галушки викладіть на блюдо. Окремо подайте підсмажені, заправлені підливою з галушок печериці.




Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 651 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |