Вівторок, 23.04.2024, 15:45Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Грудинка свиняча заливна



Склад:

500 г свинини (грудинки без кісток), 1 яйце, 50 г вершкового масла, 2 ст. ложки майонезу і 100 г желе. По одному свіжі помідори й огірки, чорний мелений перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. М'ясо вимийте, очистіть від плівки й жиру, видаліть залишки води, умочіть в сире яйце, посоліть, додайте перець на кінчику ножа.

2. Спочатку злегка обсмажте підготовлене м'ясо на вершковому маслі, потім приблизно 40-50 хвилин потім в духовці.

3. Готове м'ясо охолодіть, наріжте шматочками і викладіть на широке плоске блюдо. Зверху покладіть нарізані кружальцями помідор і огірок, залийте майонезом, змішаним з желе.





Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 636 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |