П`ятниця, 26.04.2024, 16:05Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Яблучний квас

Інгредієнти: 
- 1 кг яблук
- 500 г цукру
- 3 л води
- 500 г меду
- 30 г дріжджів
- 50 г родзинок
- Лимонна або апельсинова цедра
Приготування
Яблука очистити, залити окропом і зварити.
Воду злити, додати мед або цукор, дріжджі, розтерті з невеликою кількістю цукру, і поставити в тепле місце на 2-3 дні.
Готовий квас процідити, розлити в пляшки, додати родзинки, лимонну або апельсинову цедру і поставити в холодне місце.
На стіл подавати охолодженим.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 690 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |