П`ятниця, 26.04.2024, 16:29Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Ягідний холодець

Інгредієнти: 
- 500 г ягідного пюре
- 1 склянка цукру
- 1 склянку сухого вина
- 0,5 ч. ложки меленої кориці
- 0,5 ч. ложки гвоздики
- 0,5 ч. ложки цедри
- 0,5-1 ч. ложка лимонної кислоти або лимонного соку
- 1 склянка води
Приготування
Зі свіжих ягід зробити пюре, протерши їх через сито. Частину, що залишилася в ситі неперетертую масу зварити у воді разом з цукром, вином і прянощами.
Відвар процідити, додати в нього лимонний сік або лимонну кислоту і залити цим сиропом зі свіжих ягід, обов'язково у фарфоровій або емальованому посуді.
Ягідний холодець слід остудити, накривши рушником, а потім поставити на холод на 3-5 ч.



Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 594 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |