Середа, 13.12.2017, 02:18Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Юшка домашня з нирками

Склад: 

600 г нирок, 6 сушених грибів, 200 г капусти, 500 г картоплі, 1 морква, 1 цибулина, 2 солоні огірки і 1 склянку сметани. Крім цього: 1 яєчний жовток, 8 ст. ложок вершкового масла, 1 чайна ложка борошна, 8 склянок суміші грибного бульйону і води, сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

1. Нирки і солоні огірки підготуйте, як для розсольнику. Промиті сушені гриби залийте холодною водою і відваріть до готовності, промийте й наріжте соломкою.

2. Грибний бульйон процідіть, доведіть до кипіння, покладіть капусту, нарізану квадратиками, а після закипання - картоплю, нарізану кубиками, і варіть 10-15 хвилин.

3. Потім покладіть нарізані скибочками варені нирки, гриби, пасеровані моркву і ріпчасту цибулю з борошном, розведені бульйоном припущені огірки і варіть 7-10 хвилин. В кінці варива додайте сіль і перець.

4. Перед подачею на стіл юшку заправте свіжим жовтком, змішаним зі сметаною.















Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 262 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |