Статистика
Онлайн всього: 15 Гостей: 15 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Юшка домашня з нирками
Склад:
600 г нирок, 6 сушених грибів, 200 г капусти, 500 г картоплі, 1 морква, 1 цибулина, 2 солоні огірки і 1 склянку сметани. Крім цього: 1 яєчний жовток, 8 ст. ложок вершкового масла, 1 чайна ложка борошна, 8 склянок суміші грибного бульйону і води, сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:
1. Нирки і солоні огірки підготуйте, як для розсольнику. Промиті сушені гриби залийте холодною водою і відваріть до готовності, промийте й наріжте соломкою.
2. Грибний бульйон процідіть, доведіть до кипіння, покладіть капусту, нарізану квадратиками, а після закипання - картоплю, нарізану кубиками, і варіть 10-15 хвилин.
3. Потім покладіть нарізані скибочками варені нирки, гриби, пасеровані моркву і ріпчасту цибулю з борошном, розведені бульйоном припущені огірки і варіть 7-10 хвилин. В кінці варива додайте сіль і перець.
4. Перед подачею на стіл юшку заправте свіжим жовтком, змішаним зі сметаною.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 628
| Рейтинг: 0.0/0
|
|