Статистика
Онлайн всього: 10 Гостей: 10 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Юшка грибна з квасолею
Склад:
5-6 сушених грибів, 12 свіжих грибів, 1 склянка квасолі, 500 г картоплі і 1 цибулина, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 л води і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Гриби промийте, залийте холодною водою і варіть до готовності.
2. Зварені гриби вийміть з бульйону, промийте, наріжте, а в проціджений бульйон додайте зварену майже до готовності квасолю разом з відваром, очищений і нарізаний часточками картоплю. Дайте закипіти, покладіть нарізані гриби, посоліть, варіть до готовності картоплі, потім заправте пасерованою на олії цибулею.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 1238
| Рейтинг: 0.0/0
|
|