П`ятниця, 18.08.2017, 07:50Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Юшка грибна з квасолею

Склад:

5-6 сушених грибів, 12 свіжих грибів, 1 склянка квасолі, 500 г картоплі і 1 цибулина, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 л води і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Гриби промийте, залийте холодною водою і варіть до готовності.

2. Зварені гриби вийміть з бульйону, промийте, наріжте, а в проціджений бульйон додайте зварену майже до готовності квасолю разом з відваром, очищений і нарізаний часточками картоплю. Дайте закипіти, покладіть нарізані гриби, посоліть, варіть до готовності картоплі, потім заправте пасерованою на олії цибулею.






Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 659 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |