Вівторок, 17.10.2017, 16:16Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Юшка навариста

Склад:

1 кг дрібної риби, 500 г великої риби, 4 склянки води, 1 корінь петрушки, 1 корінь селери і 1 цибулина. 5 горошин чорного перцю, 2 лаврових листа, 2 ч ложки лимонного соку або 1/4 частина лимона, зелень петрушки і кропу, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Дрібну рибу помийте, складіть в каструлю або казанок, додайте очищену цибулю і коріння петрушки і селери, лимон або лимонний сік, сіль, прянощі і варіть юшку 1 годину, до тих пір, поки риба повністю не розвариться.

2. Велику рибу очистіть, випатрайте, помийте, видаліть шкіру і кістки, наріжте порційними шматками. Юшку процідіть, поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Потім опустіть в неї шматки риби і варіть 15-20 хвилин.

3. Перед подачею до столу, посипте дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.


Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 243 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |