Статистика
Онлайн всього: 11 Гостей: 11 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Юшка навариста
Склад:
1 кг дрібної риби, 500 г великої риби, 4 склянки води, 1 корінь петрушки, 1 корінь селери і 1 цибулина. 5 горошин чорного перцю, 2 лаврових листа, 2 ч ложки лимонного соку або 1/4 частина лимона, зелень петрушки і кропу, сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Дрібну рибу помийте, складіть в каструлю або казанок, додайте очищену цибулю і коріння петрушки і селери, лимон або лимонний сік, сіль, прянощі і варіть юшку 1 годину, до тих пір, поки риба повністю не розвариться.
2. Велику рибу очистіть, випатрайте, помийте, видаліть шкіру і кістки, наріжте порційними шматками. Юшку процідіть, поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Потім опустіть в неї шматки риби і варіть 15-20 хвилин.
3. Перед подачею до столу, посипте дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 677
| Рейтинг: 0.0/0
|
|