Статистика
Онлайн всього: 12 Гостей: 12 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Юшка з квасолею і вермішеллю
Склад:
3 / 4 склянки квасолі, 250 г свинини, 250 г яловичини, 100 г вермішелі, 1 цибулина, 1 морква та 1 корінь петрушки. Так само 3 ст. ложки вершкового масла, 2 л води, лавровий лист, зелень петрушки і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Спочатку зваріть м'ясо з кістками до готовності. Потім м'ясо вийміть і наріжте порціями, а бульйон процідити. Квасоля після замочування в холодній воді покладіть в проціджений киплячий бульйон і відваріть.
2. За 12015 хвилин до кінця варіння покладіть вермішель, а за 7-10 хвилин - пасеровані на вершковому маслі, нарізані соломкою моркву, петрушку, цибулю, посоліть і заправте лавровим листом.
3. При подачі на стіл юшку в тарілці посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 742
| Рейтинг: 0.0/0
|
|