П`ятниця, 26.04.2024, 01:18Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Юшка з квасолею і вермішеллю

Склад: 

3 / 4 склянки квасолі, 250 г свинини, 250 г яловичини, 100 г вермішелі, 1 цибулина, 1 морква та 1 корінь петрушки. Так само 3 ст. ложки вершкового масла, 2 л води, лавровий лист, зелень петрушки і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Спочатку зваріть м'ясо з кістками до готовності. Потім м'ясо вийміть і наріжте порціями, а бульйон процідити. Квасоля після замочування в холодній воді покладіть в проціджений киплячий бульйон і відваріть.

2. За 12015 хвилин до кінця варіння покладіть вермішель, а за 7-10 хвилин - пасеровані на вершковому маслі, нарізані соломкою моркву, петрушку, цибулю, посоліть і заправте лавровим листом.

3. При подачі на стіл юшку в тарілці посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки
















Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 700 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |