Понеділок, 25.09.2017, 21:32Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Юшка з квасолею та салом

Склад:

1 склянка консервованої квасолі, 1 цибулина, 2 помідори, 50 г копченого сала з прожилками м'яса, 50 г копченої ковбаси і 2 бульби картоплі, 1-2 ст. ложки соняшникової олії, 4 склянки води, зелень кропу і петрушки, червоний мелений перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Сало наріжте соломкою, покладіть в каструлю, залийте рослинним маслом і тушкуйте на сковороді протягом 5 хвилин.

2. Дрібно наріжте цибулю, помідори, картоплю, додайте до сала, закрийте кришкою, долийте води і тушкуйте на середньому вогні ще 3-5 хвилин. Потім покладіть в каструлю квасолю, нарізану кубиками ковбасу, влийте воду, посоліть, поперчіть, закрийте кришкою і варіть на середньому вогні до готовності.

3. Перед подачею до столу юшку охолодіть, розлийте по тарілках і в кожну додайте дрібно нарізану зелень петрушки та кропу.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 460 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |