Середа, 18.10.2017, 01:13Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Юшка зі щуки

Склад:

700-800 г риби, 2 картоплини, 2 цибулини і 2 кореня петрушки, 1 морква, пучок зелені петрушки, вершкове масло, спеції.

Спосіб приготування:

1. Коріння нарізати дрібною соломкою, ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати. Картоплю нарізати невеликими шматочками, зверху покласти оброблену для юшки щуку. Влити склянку капустяного або огіркового розсолу, додати рубану зелень петрушки, залити водою і варити під кришкою до готовності риби.

2. Наприкінці варіння опустити лавровий лист, запашний перець горошком і розмолоте насіння кмину або кропу. Перед подачею до столу посипати чорним меленим перцем і покласти вершкове масло.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 339 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |