Статистика
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Юшка зі щуки
Склад:
700-800 г риби, 2 картоплини, 2 цибулини і 2 кореня петрушки, 1 морква, пучок зелені петрушки, вершкове масло, спеції.
Спосіб приготування:
1. Коріння нарізати дрібною соломкою, ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати. Картоплю нарізати невеликими шматочками, зверху покласти оброблену для юшки щуку. Влити склянку капустяного або огіркового розсолу, додати рубану зелень петрушки, залити водою і варити під кришкою до готовності риби.
2. Наприкінці варіння опустити лавровий лист, запашний перець горошком і розмолоте насіння кмину або кропу. Перед подачею до столу посипати чорним меленим перцем і покласти вершкове масло.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 697
| Рейтинг: 0.0/0
|
|