Статистика
Онлайн всього: 15 Гостей: 15 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Капусняк український
Склад:
1 кг свинини, 1 кг квашеної капусти, 600 г картоплі, 100 г цибулі, 100 г моркви, 50 г кореня петрушки і 100 г вершкового масла. Так само 50 г борошна, 100 г сала, 250 г сметани, 50 г часнику, 50 г зелені петрушки, сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
1. Свинину відваріть до готовності, наріжте шматочками, а бульйон процідити. Квашену капусту порубати і тушкуйте. Цибулю, моркву, петрушку спассеруйте на вершковому маслі, додайте пасероване борошно, розведене бульйоном.
2. У проціджений бульйон покладіть нарізану картоплю, квашену капусту, пасеровані овочі, сало, розтерте з часником, цибулею і зеленню петрушки, додайте сіль, перець і варіть до готовності.
3. Перед подачею на стіл, у тарілку покладіть сметану.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 734
| Рейтинг: 0.0/0
|
|