Вівторок, 22.08.2017, 12:17Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Капусняк український

Склад:

1 кг свинини, 1 кг квашеної капусти, 600 г картоплі, 100 г цибулі, 100 г моркви, 50 г кореня петрушки і 100 г вершкового масла. Так само 50 г борошна, 100 г сала, 250 г сметани, 50 г часнику, 50 г зелені петрушки, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

1. Свинину відваріть до готовності, наріжте шматочками, а бульйон процідити. Квашену капусту порубати і тушкуйте. Цибулю, моркву, петрушку спассеруйте на вершковому маслі, додайте пасероване борошно, розведене бульйоном.

2. У проціджений бульйон покладіть нарізану картоплю, квашену капусту, пасеровані овочі, сало, розтерте з часником, цибулею і зеленню петрушки, додайте сіль, перець і варіть до готовності.

3. Перед подачею на стіл, у тарілку покладіть сметану.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 333 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |