Понеділок, 25.09.2017, 21:33Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Картопляна запіканка по-монастирськи - пісні страви

Інгредієнти: 

картопля - 5 шт.
гриби - 300 г
масло рослинне - 3 ст. ложки
часник - 1 зубчик
сухарі панірувальні - 1 ст. ложка
зелень петрушки
сіль


Приготування:

Вогнетривкий посуд натріть розрізаним зубчиком часнику і налийте в неї масло.

Викладіть на дно нарізаний тонкими скибочками картоплю, на нього - шар нарізаних грибів, посоліть, полийте олією, потім покладіть ще один шар картоплі і ще раз полийте маслом, зверху посипте панірувальними сухарями.

Запікайте в духовці при температурі 180 ° С протягом 40-50 хвилин.

Подавайте, оформивши зеленню.

Смачного!
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (10.04.2011)
Переглядів: 1424 | Коментарі: 3 | Теги: Українська кухня, Пісні страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |